tiistai 26. kesäkuuta 2012

Here we go again

Kahden viikon tauko.. Oho.

Pari viikkoa sitten maanantaina porukalla Vanhiksessa pelaamassa lentistä ja muuten hengaamassa, otin Marinkin ekaa kertaa mun kyytiin ja melkein eksyttiin :D Sit saman viikon tiistaina Mikolla piirtämässä mäkiautoa, ei muuten päästy kisoihin :'( No, shit happens.. 


Torstaina käytiin Annan kanssa hakemassa jäätelöt ja saatoin sen asemalle ja venasin sen kanssa junaa, jolla se lähti töihin :) Kävin pyörähtämässä kotona ja kävin Terholassa lenkillä, huomasin, että mulla on _paska_ kunto :D Sit suihkuun ja Terhin kanssa Roopea kattomaan. Perjantaina vietiin Mikon kanssa hakupaperit Vantaalle ja sit oltiin vähän aikaa keskustassa, se täytti 18 ja lähti Zapataan muiden kanssa, mua ei toi alkoholi kiinnosta nii lähin sit kotiin, mitäköhän tein siel.. Varmaan datasin... Samana iltana menin Annalle yöks, ku sen porukat oli jossain, kattiin Zohania kunnes se lagas ja mentiin kahen mais nukkuu.. Aamulla Anna lähti töihin ja mä jäin nukkumaan :D Eikä mul oo mitään muistikuvaa, et mitä tein päivällä :D Sunnuntaina sit taas tallille, sato kaatamalla ja illemmalla Mikon 18v. juhlat. Siel oli hyvää kakkuu ja kastuttiin Annan kanssa meno- ja paluumatkalla, käytiin sit mun perheen kanssa viel Saiman rippijuhlissa syömässä kakkua :D


Viime maanantaina Anna tuli käymään illalla, syötiin kakkua ja se anto mulle Suljettu saari -kirjan lainaks. En tiiä uskallanko lukee sitä.. Juteltiin varmaan yhteentoista, sit heitin sen pihalle ja menin nukkuu :D En sit varmaan tehny mitään ihmeellistä ennen juhannusta... Käytiin taas sillä viikolla Roopella, mutta päivää en muista. Ja perjantaina olin Suvin kanssa Vallulla, mentiinkin sitten perse ruvella ihan kunnolla, ponikin hikosi ihan kiitettävästi, joten pestiin se.


Onneks mä en joutunu harjaamaan sitä seuraavana päivänä :D
 Lähdettiin tosiaan Terhin kanssa taas vaihteeks Hirvihaaraan viikonlopuks :D Siel on kyl kivaa <3 Menomatkalla joku kusipää tuli kolmion takaa vasemmalta suoraan mun eteen.. Oli vähän jännä tilanne, mut en jaksa purkaa sitä tähän.. Se kysyy, joka haluaa tietää... Sinne kun päästiin, niin syötiin muiden (Maila-mummon ja jonku sukulasiperheen) kanssa jotain yliterveellistä raparperipiirakkaa, joka on tehty _ruis_jauhoihin.. Oli ihan ok. Sit mentiin koskelle kattomaan kokkoa, ei ollu mikään ihmeellinen, mut veti yllättävän paljon porukkaa :) Hilluttiin koskella sit viel ja lähdettiin takas mökille, kuunnteltiin vintillä musiikkia ja syötiin keksiä, omnomnom :P Lauantaiana oli hyvää ruokaa ja meinas tulla maidot nenästä kun Terhin äiti sanoi, että ei tiedä, että käveleekö vai pyöriikö pöydästä pois :D Sunnuntaina katottiin siel Rölli -hirmuisia kertomuksia ja naurettiin pahemman kerran :D Vintillä oli kyllä ihanaa nukkua <3 Jossain välissä jahdattii kukkoa, joka oli päässyt karkuun kanalasta, pääsi meiltäkin... :D


Kokko, ei ollut maailman kahdeksas ihme :)


Katinkultaa :)

Käytiin perjantai-iltana(ko?) museolla, oli kylmä...
"Keisarin kruunu"
Illalla olin "vähän" väsynyt...

Ilalla on kivaa datata :P Ja tuo on siis se vintti, jossa kämpättiin
Pakollinen kenkäkuva :)
Noi oli oikeesti hyviä keksejä!! <3"Kiire jätä, käytä tätä. Ajatus sietää kun mylly kiertää"
Sunnuntaina viel kiireellä kotiin ku piti poni ratsastaa, no en sit kerinny ajoissa, joten meni maanantaille, eli eiliselle... Ja nyt, oon kiipeenä, koska ratsastin saateessa, kylmässä ja vaatteista meni vesi läpi + ei ollu vaihtovaatteita... Musta ei lähde ääntä ja oon tänää ollu poissa töistä. Done.

1 kommentti:

  1. Mitää?!?!? Miks ton tekstin taustaväri on valkonen!! Somebody help me!!

    VastaaPoista