maanantai 11. kesäkuuta 2012

ASD

On ollu vähän taas taukoa kirjottelussa... Mistäköhän mä edes aloittaisin, tunnustan, et oon käyny lunttaamassa Annan blogista viime aikojen tapahtumia :D Mitähän viime viikolla.. Koulut loppu jo torstaina, koska ei mahduttu mein kevätjuhlaan :D Lähdettin sit samana päivänä Terhi M:n kanssa  sen mummon mökille Sepänmäelle Hirvihaaraan. On muuten pirun mahti paikka! Käytiin koskella ja tehtiin saunatuvasta -jossa nukuttiin- höyrysauna, laittamalla liikaa puita padan sytytysjuttuun (<-- mikähän v***u sen nimi taas olikaan...). Oli kauheeta ku ulos vaan kuulu kohina, ja ekaks luultiin, et siel palaa :D Illal sit syötiin pussipuuroa, (johon mä laitoin suklaata) kuunneltiin musiikkia ja juteltiin kaikista jännistä asioista. Se on kivan vanhan aikainen paikka :) Mökillä oltiin vaan yks yö to-pe.
Lauantaina oli Paulin päättäri, jotka piti tietenkin mennä katsomaan! Myöhemmin sitten Terhi S:n synttärit kartanolla.  Sunnuntaina JRSllä päivystämässä alue-estekisoja, mitään ei tapahtunut.
Maanantaina oli jännää päivystää Sonispehressä :D Sinnekin menin kolmen tuntemattoman ihmisen kanssa, kun en metrolippua osannut ostaa, mentiin metrossa samaa matkaa ja käveltiin samaa matkaa festareille. Ihan hyviä tyyppejä olivat. Meidän ea-pisteellä oli yhteensä 24 potilasta. Sain tehdäkin jtn, mutta. jotta en kertoisi liikaa, niin en sano niistä mitään. Konsertti oli kyllä aika hyvä ainoa huono puoli oli, että olin kotona vasta kahdelta ja kesätyöt alkoivat kahdeksalta, nukunpa siis sen neljä tuntia ..jee.
Skipataan tiistai, ja mennään keskiviikkoon, joka oli aika mahti! Töiden jälkeen olin Annan kanssa ja keksittiin, et osallistutaan mäkiautokisaan! Kyllä! :D Red Bull Mäkiauto GP-kisat. Ne olis tos elokuun 26. päivä, tervetuloa katsomaan. Tiimiin kuuluu mun lisäks Anna, Terhi ja Miko. Mentiin sit viel Annan kanssa kartanolle suunnittelemaan Mikon ja Terhin kaa. Hyvia ideoita tuli :D
Hmm.. Tortaina suunniteltiin autoa Prismassa töiden jälkeen. Hakupaperit oli siis tulleet ja niitä tutkailtiin. Anna lähti sit puol neljän junalla, saatettiin Mikon kanssa se asemalle jajaja käytiin pankissa, tapettiin aikaa, käytiin kaupassa, mentiin kierrätysleskukseen ja löydettiin tuolit mäkiautoon, sit sinne tuli Petteri ja joku randomjätkä. Hain äidin kans kengät ja sit Mikon kans Mäkkiin syömään. Miko opetti mua työntämään Hondan käyntiin ja kertoili siitä ja muutenkin mopoista mukavia :D Mut nyt on kivaa, ettei tarvii soittaa iskäle, jos akku tyhjenee piikistä. Kun ei keksitty muutakaan, nii mentiin Metsikseen istumaan, Anna soitti ku se pääs töistä ja puhuin sen kaa hetken. Miko pyys niin kauniisti saada viihdyttää Annaa, niin annoinpa puhelimen sitten sille. Ysin jälkeen hain Annan asemalta ja mentiin Kellikselle Mikon kämpille (sen kellariin :D) suunnittelemaan autoa. Saatiin hupaisia ideoita ja naurettiin, paljon. Olitn yhen mais himas ja onneks työt alko vasta ysiltä.
Perjantaina lisää töitä, pesin leluja sen kolme tuntia.. Ei ole kivaa, kun sormet on ihan kuivat ja rusinat ja muutenkin pesen ja desinfioin käsiä koko ajan siel :( Töiden jälkeen otin Terhin kyytiin ja lähdettiin tallille, vain toteamaan, että Vallu ontuu jalkaansa ..jee. Eipä sitä sitten voinut paljoa liikuttaa. Koitettiin kouluttaa sitä, saas nähä miten onistuu... Sit vein Terhin Lintumetsää toiselle tallille ja viel kotiin. Pkattiin ja suunnattin taas Hirvihaaraan. Siel vaan on niiiiin kivaa. Harmi kun satoi, niin ulkona ei paljoa oltu... Juteltiin kuitenkin syvällisiä ja paistettiin lettuja :D
Tänää sit tultiin mökiltä, menin Annan kanssa tallille, poni ontu edelleen, eli ei liikutusta, muuta kun lenkki laukkaradalla. Sitten meille syömään ja sotkemaan mun huonetta. Mä laitan kuvia sitten vaikka huomenna mun viime viikoista erikseen, kun en tähän jaksa änkeä niitä. Väsymys. Nyt saa riittää. Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti