perjantai 12. lokakuuta 2012

You live only once, but if you do it right, once is enough.

Viimepäivinä oon ollut tallilla ja olihan se nuorisoryhmän iltakin keskiviikkona. Harkat meni ihan kivasti, sain tehdäkin jotain kun en ollut ryhmänjohtajana :) Eilen ja tänään sitten tallilla.
Hih :D Tänää ei koulua laisinkaan.. En vaivautunut ruotsin tunneille. Ja sain aamupalaksi kotona tehtyjä riisipiirakoita ja ylimääräistä riisipuuro, namskis! Päivällä sit tallille. Ajoin Eltsulla kärryillä! Oli aikas hupaisaa + poni sai ihan kunnon treenin :) Teki sillekkin hyvää ja se oli tyytyväisen näköinen. Itse tarvitsen vielä harjoitusta... Myytä ja Eetua sitten juoksutettiin Helin kanssa irtona kentällä, pikku riiviö karkasi kolme kertaa... Ja minähän sen sitten hain :D Siitä posotin suoraan hakemaan Suvia ja mentiin Typylle. Olin ihan jäässä, mutta oli kiva nähdä Suvia pitkästä aikaa :)
Niin ja PAULI TULI KOTIIN YLI VIIKOKSI!!!!!!! Se tosin oli puoli tuntia kotona ja häippäsi ison kaveriporukan kanssa menemään. Tämmöstä sitte.. 


3 kommenttia:

  1. Huom, kuvan yhteydessä kannattaa mainita copyrightit ja mahdolliset luvat, varsinkin jos ei ole itse otettuja.

    VastaaPoista
  2. Lupaahan ei ole, mutta ratkaistaan asia niin, että otan kuvan pois ja kuvaan itse jahka kerkiän :) Pyydän anteeksi, jos joku pahoitti mielensä :)

    VastaaPoista
  3. Ei kukaan pahoittanut mieltään, ihan vain yleisesti sanoin ettei koidu seurauksia :)

    VastaaPoista