sunnuntai 7. lokakuuta 2012

I get what I deserve

Tänään (oikeesti eilen, kirjotus vaan vähän venähti sunnuntain puolelle :D ) tosiaan olin Hyvänkäällä SUROVA-harjoituksessa (=suuronnettomuus valmius harjoitus). Aiheena oli vaaralliset aineet ja onnettomuutena tehtaan suolahappovuoto. Oltiin siellä Mirjan, Terhin ja E-E:n kanssa. Ja sit yks ensiapuryhmäläinen vielä mein osastosta. Ekaks meilkeen tunti odottelua pihalla.. Sitten tuli ihminen liivit päällä kertomaan tapahtuneesta, me kun olimme tulleet ihmettelemään pihallemme inhottavaa hajua ja paloautoja. Alkoi sitten yskittämään ihan jumanperkuleesti ja päästiin ambulanssin kyydillä kokoontumispaikalle. Matkalla saimme kuvitteellista lisähappea. Paikanpäällä sain huovan, tuolin ja pari tuttua ea-ryhmäläistä kyselivät ja mittailivat. Oli ihanaa päästä SPR:n lämpimään ea-bussiin ^^ Siellä vielä oltiin tovi ja sitten tuli pomo, joka sanoi poikki. Sitten mentiin kyydillä palolaitokselle, jossa oli harkan purku.
Olin kyllä vähän pettynyt harkkaan kun ei saatu hienoja maskeerauksia ja vaikka oltiin alaikäisiä, niin ei sossutädit tulleet koputtamaan olkapäähän. Jännä ratkaisu...
Sit viel iltapäivällä Lintumetsän tallille, jossa siis Terhin hoitoheppa Viljo asuu. Sain sieltä kaks 3-vuotiasta shetuvarsaa Myyn ja Elissan hoitoponeiks. Paras vaihtoehti tällä hetkellä, kun ei ole muutakaan :) Ja täst voi kyllä kehittyä vielä jotain tosi hienoa + ravurit asuu ihan sen tallin lähellä eli  saadaan helposti välillä hoidettua kaks tallia kerralla! 
Oli muuten kivaa tänään maastossa tytsyjen kanssa. Mä talutin Myytä ja Terhi Elissaa. Hauskoja pikku neitejä :)
Kuvia tulloo, jos saan omistajalta luvan siihen :)

Kuvia harkasta:

Huomioikaa lehmä.

Vanhanmallinen paloauto, jossa matkustajana jonkun randomin reppu..

Lasin takana paloautoja

Näkee, että syksy tulee

Lintuja lenteli taivahalla

Mirja kaivoi aikansa kuluksi kiviä maasta

Hyvinkään pelastuslaitos, hiemäan eri luokkaa kuin Järvenpään

Punaisen Ristin ensiapubussi

Mirja laitto kupin mun pompulan päälle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti