keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Nothing they can do to stop this army of two

Sunnuntaina hyppäsin ekaa kertaa Mikon kanssa, ja mun puolen vuoden (tahdonvastainen) estetauko päätty! Estehän oli jotain niin säälitävän pientä, olisko ollut joku 50cm ristikko.. Mutta Mikolla ei olla hypätty hirveästi ja itekki tosi ruosteessa, niin jostain pitää aloittaa. Kertaakaan en voinut lähestyä laukassa kun Mikko oli niiin innoissaan ja olisi lähtenyt pahasti lapasesta.. Mutta ravissa tuli tosi hyviä hyppyjä! Harmittaa vaan kun kenttä on niin pieni, että tila tuntuu loppuvan kesken :( Mutta tää on nyt kyllä semmonen asia, mitä pitää alkaa tekemään enemmän! Toivottavasti keväämmällä oma ja Mikon tekniikka paranee ja esteet suurenevat. Mitään metriä en ala hyppäämään, mutta näin aluksi 60cm pysty olkoon tavoite.

Ajoin eilen autoa! :D Oli jotain niin kivaa ^^ Olin kaverin peltoautolla ja vauhtia taisi olla maksimissaan huimat 30km/h, mut ajoin silti! Kakkosvaihteellekin osasin vaihtaa ja onnistuin peruttaamaan penkasta ihan itse :D Sit ajoin kans piikillä, jossa ei ylttäny jalat kunnolla maahan :D Pelotti niin jumanperkeleesti, mut en kaatunu ...tietenkään!

Huomen olis pakkailua ja perjantaina klo 13 lähtö Kemiin, josta jatketaan porukoiden kanssa lauantaiaamuna Kittilään ja niin edelleen Leville. Nään pikkuveikan <3


Tämä video on vaan sellainen, että ei voi olla nauramatta :D Vika on niin söpö! Haluun sellasen <3

Niin ja tänään vihdoin ja viimein saapui mun EMP:n tilaus! <3

Girlie-toppi - Anchor
Tää on tosi kiva muuten, mut kauheen lyhyt :/
Girlie-toppi - Hmpfhmpf!

Pitkähihainen girlie-paita - Paita Isolla Kaula-aukolla
Tän aattelin laittaa pitkänäperjaintaina 18v. kemuihin :)
The Dragon Lure - Alchemy Gothic

Pilailutuotteet - Veri-injektioruiskukynä
Kuulakärkikyniä, jotka kuulvat jokaiselle hoitoalan ihmiselle :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti