sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Here I am, once again

Olin jo ehtiny päättää, että en kirjota enää. Mutta silti jokin kumman syy sai mut alottamaan taas.

Ihan ensin kerron, että lopetin tänään Vallun vuokrauksen, syitä on lukuisia, mutta niistä painavin on se, että rakas poni ei tarjoa mulle enää sitä mitä haluan ratsastukselta: esteet. Tosin mulla ei nyt ole mitään vuokraheppaa ja tein niin radikaalin päätöksen, että en sellaista aijo näillä näkymin hommatakaan. Kävin kattomassa kahta, mutta niistä ei tullut mitään.

Nyt aijon siis keskittyä niihin neljään ravuriin: Bisko t (16.v), Roope r (5v.), Santtu r (7v.) ja Supe ori (14v.kö?). Tammaa alettiin liikuttamaan tän kuun alussa ja selässä oon käyny yhteensä kolme kertaa. Ekalla kerralla ei ongelmaa, mutta kaks muuta kertaa hyppäsin alas kun neiti ei malttanut olla paikallaan ja keveni edestä sen verran, että alko käymään vaaralliseksi touhuksi. Niin ja suitsia ja satulaahan meillä ei ole.  Tärkeetä on saada ylimääräiset energiat pois, kun Biskoa ei ole paljoa liikutettu = pakkautunutta energiaa. Ehkä sitten saadaankin siitä kelporatsu, kunhan rauhoittuu eka.

Kuluneen kuukauden aikana siis talleilua, hyvästeltiin Annan kanssa Ella, joka lähti vaihtoon Ranskaan, käytiin pakoilla lähihoitajamessuilla (saatiin kyllä yyberhienot lyijytäytekynät ja käsidesiä suihkemuodossa), olihan tuo Operaatio Nälkäpäiväkin, jonka organisoin ja keräsin itse yhteensä 15 tuntia, sit käytiin Annan kanssa kattomassa Jokeri - SaiPa ottelu ihan spontaanina ajatuksena, paikat saatiin hallin pihalta keskeltä SaiPa katsomoa, eilen olin serkun ekoilla kaverisynttäreillä auttamassa ja tienasin sieltä 50€ :D muuten sitten yleistä hengailua kavereiden kanssa.

Vallun kanssa olemme päässeet tästä

tähän, joten oon aika ylpee meidän edistyksestä.
Vaikka se tyssäsikin tänään...

Kyl mä oikeesti osaan ratsastaa, kamat ei vaan oo ihan asiamukaiset.
10 sek tän kuvan oton jälkeen hyppäsin alas, kun neiti alkoi sen verran poukkoilemaan.

Santtu on aika söpö.

Olipa kerran sateenkaati, talli, kamera ja Sara


Osastomme 17v. keräysjohtaja :D

Nyt voisin alkaa kirjottelee säännöllisen epäsäännöllisesti, jotta ei tulis näin pitkää taukoa. 

4 kommenttia:

  1. Jeei oot bäck (: tuun joskus sun mukaa kyyläämään noit hevosia (:

    VastaaPoista
  2. Hei sullaki blogi! Keitäs nää lämppärit on? :)

    VastaaPoista
  3. Ne on Terhin hoitohepan omistajan kaverin heppoja :D Monen mutkan kautta saatiin hoitohepoiks. Aluks hoidettiin vaan Roopea, mutta lähti vähän rönsyilemään :D
    Löytyykös sulta blogia? :)

    VastaaPoista
  4. Nonii! Löytyyhän multaki :D http://blog-whereveryougo.blogspot.fi/

    VastaaPoista